Με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου, διορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, «από τις βασικές προτεραιότητες του νέου ΔΣ θα είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο εκσυγχρονισμός λειτουργίας των κυλικείων στο σύνολο των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, ο εξοπλισμός των πωλητηρίων, η ανάπτυξη των εκδόσεων και η καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού».

Ως πρόεδρος του ΔΣ του ΤΑΠ ορίζεται ο Βαβατσιούλας Ορέστης του Πλουτάρχου, δρ. αρχιτέκτων μηχανικός, τέως διευθυντής στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Αττικής, Ανατολικής Στερεάς και Κυκλάδων.

Ως μέλη του νέου Δ.Σ ορίζονται οι:

Ανδρίκου Ελένη του Ευαγγέλου, δρ. Αρχαιολογίας, προϊσταμένη του Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων-Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής.

Κιούση Αναστασία του Χαραλάμπους, αρχαιολόγος, Msc, δρ. ΕΜΠ Προστασία Μνημείων.
Παπαθανασίου Αλεξάνδρα του Βασιλείου, αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ, Msc, υπάλληλος ΕΥΣΕ/ΕΑΣ, υπουργείο Ανάπτυξης.

Πολίτης-Στεργίου Ευάγγελος του Βασιλείου, δρ. Ανθρωπογεωγραφίας, ομ. καθ. ΣΔΟ ΤΕΙ ΔΕ.
Σπηλιοπούλου Πανωραία του Βασιλείου, δικηγόρος Τσαμποδήμος Ιωάννης του Αποστόλου, πτυχιούχος Πληροφορικής, προϊστάμενος Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΥΠΠΟΑ.