Η μέριμνα για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων που μέχρι χθες ήταν αόρατοι, δεν μένει στα λόγια, αλλά γίνεται πράξη. Υλοποιούμε τρία σημαντικά προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης, από τα οποία θα επωφεληθούν χιλιάδες συμπολίτες μας:

·Αποϊδρυματοποίηση των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενούνται στο παράρτημα ΑμεΑ Λεχαινών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας και στα παραρτήματα ΑμεΑ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής

·Στέγαση και εργασιακή επανένταξη των άστεγων συμπολιτών μας. Μέσω του προγράμματος καλύπτεται το ενοίκιο του σπιτιού και λειτουργικές δαπάνες, ενώ προωθούμε την ένταξη των ανθρώπων αυτών στην εργασία είτε μέσω προγραμμάτων απόκτησης εργασιακής εμπειρίας είτε μέσω υποστήριξης για τη δημιουργία επιχείρησης,για αυταπασχόληση, ή για τη δημιουργία αγροτικών μονάδων.

·Διερμηνεία εξ αποστάσεως για κωφούς με τη χρήση νέου λογισμικού. Μέσω της νέας εφαρμογής,γίνεται εφικτή η αυτόνομη εξυπηρέτηση των κωφών και βαρήκωων ατόμων στις δημόσιες υπηρεσίες,επιτρέποντάς τους να έχουν την καθημερινότητα και τον σεβασμό που δικαιούνται.