Διυπουργική Σύσκεψη Στο Πλαίσιο Του Πρώτου Γύρου Διυπουργικών Διαβουλεύσεων Ελλάδας – Γερμανίας, Με Στόχο Την Ενίσχυση Της Συνεργασίας Των Δύο Χωρών, Στο Υπουργείο Εξωτερικών Της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας Της Γερμανίας.

Ολομέλεια της ελληνικής αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, αποτελούμενης από εκπροσώπους των Υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Τουρισμού, στα πλαίσια του Πρώτου γύρου Διυπουργικών διαβουλεύσεων Ελλάδας – Γερμανίας, στο Βερολίνο.

Στην Ελληνική Αντιπροσωπεία μετέχουν: Γιάννης Αμανατίδης, Υφυπουργός Εξωτερικών, Θόδωρος Δασκαρόλης, Πρέσβης της Ελλάδας στο Βερολίνο και Ευστάθιος Παϊζης, Πρεσβευτής Σύμβουλος. Αντίστοιχα, στη Γερμανική Αντιπροσωπεία μετέχουν: Markus Ederer, Υφυπουργός Εξωτερικών, Jens Ploetner, Πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα και Dr. Hardy Boeckle, Προϊστάμενος της διεύθυνσης αρμόδιας για την Ελλάδα του γερμανικού ΥΠΕΞ.